Заявка на вступление от MIDAS_KING
|
|
Doberman | Дата: Вторник, 2009-03-17, 3:33 PM | Сообщение # 31 |
Генерал-майор
Статус: Offline
| Quote (MIDAS_kING) Граматики російської не знаю. Я живу на заході , а тут жодної газети , нічого на російській мові. Просто в мене тато працює в Росії і коли був малий часто туди їздив і її вчився говорити на ній , а ось писати ні. Це правда, з друзями треба просто дружити, нічого від них натомість (за це) не вимагати. Тобто не користуватися ними , а дружити , допомагати в біді , тощо. Добавлено (2009-03-15, 4:28 Pm) --------------------------------------------- Ну то як з вступом в клан? Ви щось вирішили? Добавлено (2009-03-16, 5:47 Pm) --------------------------------------------- Ви приймете мене в клан????? wink Де я помилився? Впевнений, що виділив далеко не все і її вчився говорити на ній -
Наша жизнь - как проспект Победы: сначала институт, потом ЗАГС, потом цирк...
Сообщение отредактировал Doberman - Вторник, 2009-03-17, 3:35 PM |
|
| |
MIDAS_kING | Дата: Вторник, 2009-03-17, 3:46 PM | Сообщение # 32 |
Рядовой
| я нехочу писати правил які я знаю деякі напишу ( поясню чому так написав ) не знаю - 2 дієвідмінна вчився говорити на ній, а ось писати ні- дієприслівникавий зворот І взагалі чому звертаєте увагу на граматику!?
|
|
| |
Odin | Дата: Среда, 2009-03-18, 2:57 PM | Сообщение # 33 |
Батя
| Я конечно мало чего понял,но чувствую,что и на украинском он пишет с ошибками...очень жаль
сэр Вершитель последнее время помешан на фантастике
|
|
| |
Doberman | Дата: Среда, 2009-03-18, 3:06 PM | Сообщение # 34 |
Генерал-майор
| Quote (Odin) Я конечно мало чего понял Я ж те кинул ссылко, переведи, оно не долго ))
Наша жизнь - как проспект Победы: сначала институт, потом ЗАГС, потом цирк...
|
|
| |
MIDAS_kING | Дата: Среда, 2009-03-18, 3:27 PM | Сообщение # 35 |
Рядовой
| Ну то вы меня приймете мене в клан????? Добавлено (2009-03-18, 3:27 Pm) --------------------------------------------- Ой!! Просто копийнул ( что б небыло ошыбок )
|
|
| |
Иосиф_Сталин | Дата: Среда, 2009-03-18, 10:43 PM | Сообщение # 36 |
Генерал-майор
| Odin, перевожу: Quote (Иосиф_Сталин) Як ти поясниш таке явище: Російську мову розумієш, а писати не вмієш? невже російської публіцистики не читаєш? (чи ти просто рішив приколотися?) І друге питання? Как ты ставишся к фразе:"Друзей не надо иметь. С ними надор дружить. Объясни такое явление: Русский язык понимаеш, а писать не шариш? Неужели русской публицистики не читаеш (или просто решил приколоться?). И второй вопрос: Как ты относишся к фразе:Друзей не надо иметь. С ними надор дружить. Ответ MIDAS_kING. А ответ с туевой хучей ошибок. Слова с ошибками специально выделю. Quote (MIDAS_kING) Граматики російської незнаю. Я живу назаході , а тут ніодної газети , нічого на російській мові. Просто в мене тато працює в росії і коли був малий часто туди їздив і її вчився говорити на ній а ось писати ні. Це правда з друзями треба просто дружити нічого від них завмін невимагати. Тобто некористуватися ними , а дружити , допомагати в біді , тощо. Грамматики русского языка НЕЗНАЮ. Я живу назападе, а здесь ниединой газеты, ничег на русском языке. Просто у меня папа работает в россии, и когда был маленьким, часто ездил туда и её учился говорить на ней а вотписать нет. Это правда с друзьями надо просто дружить ничего от них завмен нетребовать. То есть непользоваться ими, а дружить, помогать в беде и т.п. По-моему - его друзья такие же, как и он сам. (С кем поведешся, от того и наберешся).
…Я знаю, что когда умру, много мусора нанесут на мою могилу и не один ушат грязи выльют на неё. Но уверен, что пройдут года и ветер Истории этот мусор развеет…
|
|
| |
Odin | Дата: Четверг, 2009-03-19, 12:52 PM | Сообщение # 37 |
Батя
| Иосиф_Сталин, благодарю за перевод!)
сэр Вершитель последнее время помешан на фантастике
|
|
| |
MIDAS_kING | Дата: Четверг, 2009-03-19, 3:20 PM | Сообщение # 38 |
Рядовой
| Страно вначяле заявки быоо все ок!!!! Вы смотрите на граматику а я лично смотрю на характер , чюство юмору , типа таво. И непонимаю у вас у РФ все таки умные? Вы меня извените но я сказал все что думал!!!!!!
|
|
| |